Prijave na tekmovalni del POMP 2014 le še do danes! - Netokracija.si

Prijave na tekmovalni del POMP 2014 le še do danes!

Mednarodna strokovna konferenca o vsebinskem marketingu POMP bo tudi letos postregla z izjemnimi predavatelji, zgodila pa se bo 25. septembra 2014 v klubu Cankarjevega Doma. Dogodek ni namenjen le strokovnjakom na področju marketinga, ampak vsem, ki si želijo razširiti obzorja v zvezi z vsebinskim marketingom

pomp2014

Mednarodna strokovna konferenca o vsebinskem marketingu POMP bo tudi letos postregla z izjemnimi predavatelji, zgodila pa se bo 25. septembra 2014 v Klubu Cankarjevega doma. Dogodek ni namenjen le strokovnjakom na področju marketinga, ampak vsem, ki si želijo razširiti obzorja v zvezi z vsebinskim marketingom.

V zadnjih letih se v tujini pomen vsebinskega marketinga vzpenja, pri nas pa se tem o še vedno premalo razpravlja. Zato bo na konferenci preko praktičnih in zanimivih vsebin možno izvedeti, kaj vsebinski marketing sploh je, bolj izkušeni na tem področju pa bodo lahko prisluhnili zanimivim predavateljem. Organizatorji pripravljajo tudi dve praktični delavnici, na katerih bo pridobljeno znanje možno tudi utrditi. Naj omenimo, da bo eden izmed govorcev tudi Björn Owen Johansson, ki je sodeloval pri viralnem videu švedskega giganta Volva.

unnamed

Tudi letos bo poleg konference potekal tudi tekmovalni program za nagrado POMP. Žirija bo skrbno pregledala vse prijave, zmagovalci kategorij in glavni zmagovalec pa bodo razglašeni na zaključni slovesnosti ob koncu dneva. Po končanem uradnem delu bo sledila zabava, kjer bo veliko možnosti za mreženje.

Rok za prijavo del za nagrado POMP 2014 je 10. september, ostali udeleženci pa se lahko prijavijo do 22. septembra.

Priljubljeno

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Zamudili ste ...

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.

Kultura 2.0

Dva piksla spodnjih hlačk: ženske kot junakinje računalniških iger

Igre so najnovejša pridobitev zabavne industrije. Pa so s tem tudi najnaprednejša? Pri prikazu človeških odnosov žal ne. Na tem področju capljajo celo za hollywoodskimi filmi.

Družbena omrežja

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?