Povio in FlyKly na dogodku Start:App v Celju

Povio in FlyKly na otvoritvi novih coworking prostorov v Celju

Podjetniški Inkubator Savinjske regije v sodelovanju z iniciativo Start:up Slovenija vabi na otvoritveni dogodek, kjer bosta svoje izkušnje delila Matevž Petek in Niko Klanšek, ob tem pa bodo predstavljeni tudi novi coworking prostori v podjetniškem inkubatorju.

startApp1
Dogodek bo potekal 20. februarja 2014 v Podjetniškem Inkubatorju Savinjske regije.

20. februarja 2015 ob 19. uri bo v Podjetniškem Inkubatorju Savinjske regije v sodelovanju z iniciativo Start:up Slovenija potekala otvoritev novih coworking prostorov, dogodek pa bosta popestrila Niko Klanšek in Matevž Petek.

V sklopu otvoritve novih prostorov bosta svoje podjetniške izkušnje podelila že izkušena podjetnika Matevž Petek iz Povia in Niko Klanšek, ki je med drugimi tudi avtor izjemno uspešne kampanje na Kickstarterju – FlyKly.

Matevž Petek bo predstavil aplikacijo Povio. S čim se ukvarja sedaj ter kakšne izkušnje je pridobil v pospeševalniku Y Combinator boste lahko izvedeli na omenjenem dogodku, seveda pa bo podjetnik na voljo tudi za individualna vprašanja.

Niko Klanšek pa bo predstavil svojo najuspešnejšo Kickstarter kampanjo do zdaj, in sicer projekt FlyKly. Niko je letos svoj izdelek predstavil tudi na največjem sejmu zabavne elektronike CES v Las Vegasu. Z inovativnim kolesom FlyKly je leta 2013 na Kickstarterju zbral preko 700 tisoč dolarjev, in tako postal najuspešnejši slovenski projekt na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Dogodek je že razprodan, kar kaže na izjemno zanimanje za tovrstno dogajanje tudi v celjski regiji.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.