Prihaja DIGGIT: Rezervirajte si 4. junij! - Netokracija.si

Prihaja DIGGIT: Rezervirajte si 4. junij!

Marketinški direktorji, medijski planerji in strategi, snovalci digitalnih oglaševalskih akcij, medijski strokovnjaki in vsi, ki vas zanima svet digitalnega komuniciranja, pozor! 4. junija bo na vrsti že 4. DIGGIT konferenca.

diggit_11
Foto: DIGGIT

DIGGIT, enodnevna konferenca o digitalnih komunikacijah, bo letos potekala v četrtek, 4. junija v Ljubljani. Konferenca združuje predavanja iz sveta digitalij slovenskih in tujih strokovnjakov in tekmovalni del, kjer podeljujejo velike in zlate nagrade za uspešno digitalno orodje, kanal, strategijo, rešitev. Prijave za tekmovanje so odprte do 28. aprila, svoja dela pa lahko prijavite v spletni prijavnici.

Letos je na voljo 16 tekmovalnih kategorij, ki segajo vse od avtomobilske industrije, do mode in turizma. Med vsemi prijavljenimi deli bo žirija izbrala 4 najboljše, ki bodo prejele veliko nagrado DIGGIT v naslednjih kategorijah: digitalna inovacija, digitalna strategija, digitalno oglaševanje in družbeni mediji.

DIGGIT Startup ideje letos ne bo

Pred dvema letoma so na konferenci predstavili tudi novo kategorijo, DIGGIT startup ideja. V letu 2014 je ta naslov prejela ekipa Doctrina, ki je predstavila portal, namenjen izobraževanju zaposlenih v lekarnah. Letos ta kategorija ne bo vključena v tekmovanje, bodo pa po besedah Mateje Vehovec, vodje projekta, v sam program vključeni startupi, ki so že uspeli na trgu.

Doctrina je nosilka naslova DIGGIT Startup ideja 2014.
Doctrina je nosilka naslova DIGGIT Startup ideja 2014 (foto: DIGGIT).

Spomnimo, prejemniki lanskih velikih nagrad DIGGIT so bili Telekom Slovenije in Pristop za TViN, Zavarovalnica Triglav za viralni video o preprečevanju zavarovalniških goljufij, Telekom Slovenije in Pristop za kampanjo ob Eurobasketu Good life ter Agencija 101 in Atlantic Grupa za FB skupnost Nosečka Mg.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Sponzorirano

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.