Proxima Ventures razpisuje Natečaj idej!

Proxima Ventures razpisuje Natečaj idej

Si mlad, zagnan, z željo po delu? Imaš v svoji glavi poslovno idejo ali inovativen projekt? Ti primanjkuje sredstev ali dodatnega zagona? Proxima Ventures objavlja natečaj s katerim lahko pridobite sredstva v vrednosti 10.000 evrov!

Natečaj idej bo zmagovalcu prinesel 10.000 evrov. Prijave so odprte do 25. junija!
Natečaj idej bo zmagovalcu prinesel 10.000 evrov. Prijave so odprte do 25. junija!

Proxima Ventures razpisuje Natečaj idej, v katerem vabi mlade posameznike, da se prijavijo ter uresničijo svojo poslovno idejo. Zmagovalec natečaja bo deležen 3-mesečnega plačanega pripravništva ter sredstev v vrednosti 10.000 evrov.

V ekipi, kjer se ukvarjamo z razvojem tehnoloških rešitev, smo zaznali potrebo po inovativni osebi, ki je ni mogoče najti skozi klasične kanale. Zato smo se odločili, da iskanje talentov izvedemo nekoliko drugače. Želimo si, da odnos preraste v dolgoročno sodelovanje oziroma zaposlitev, ki presega 3-mesečno pripravništvo.

Klemen Rupnik, vodja ekipe Proxima

3-mesečno plačano pripravništvo bo potekalo v prostorih Proxime, na Križevniški ulici v osrčju Ljubljane. Vir: Proxima
3-mesečno plačano pripravništvo bo potekalo v prostorih Proxime, na Križevniški ulici v osrčju Ljubljane. Vir: Proxima

Prijave do 25. junija

Na natečaj se lahko prijavite tukaj, rok za prijavo pa je 25. junij. 3-mesečno pripravništvo se bo pričelo 15. julija, kjer bo zmagovalec v starem mestnem jedru mesta Ljubljane skupaj z ekipo Proxime razvijal produkt oz. storitev. Plačano pripravništvo bo trajalo do 15. Oktobra, ko se bo zaključilo z Demo Day-om, ko se bosta predstavila napredek in razvoj izdelka ali storitve.

Ekipa Proxime zraven finančne pomoči zagotavlja znanje, razvoj, prostore, licencirano programsko opremo, pomoč pri trženju, resursih in preostalih storitvah. O zaželenem profilu prijavljenih je Rupnik povedal:

Dobrodošel je vsak, ki želi uresničiti zamisli, pa nima sredstev ali specifičnih znanj, ki jih lahko ponudimo mi. Bistveno je tudi, da ima voljo po osebni in strokovni rasti ter pridobivanju novih izkušenj na področju startup sveta.

Klemen Rupnik, vodja ekipe Proxima

Ste se našli v tem opisu? Prijavite se in zmagajte!

Priljubljeno

Novica

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Novica

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Novica

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.