Proxima Ventures razpisuje Natečaj idej!

Proxima Ventures razpisuje Natečaj idej

Si mlad, zagnan, z željo po delu? Imaš v svoji glavi poslovno idejo ali inovativen projekt? Ti primanjkuje sredstev ali dodatnega zagona? Proxima Ventures objavlja natečaj s katerim lahko pridobite sredstva v vrednosti 10.000 evrov!

Natečaj idej bo zmagovalcu prinesel 10.000 evrov. Prijave so odprte do 25. junija!
Natečaj idej bo zmagovalcu prinesel 10.000 evrov. Prijave so odprte do 25. junija!

Proxima Ventures razpisuje Natečaj idej, v katerem vabi mlade posameznike, da se prijavijo ter uresničijo svojo poslovno idejo. Zmagovalec natečaja bo deležen 3-mesečnega plačanega pripravništva ter sredstev v vrednosti 10.000 evrov.

V ekipi, kjer se ukvarjamo z razvojem tehnoloških rešitev, smo zaznali potrebo po inovativni osebi, ki je ni mogoče najti skozi klasične kanale. Zato smo se odločili, da iskanje talentov izvedemo nekoliko drugače. Želimo si, da odnos preraste v dolgoročno sodelovanje oziroma zaposlitev, ki presega 3-mesečno pripravništvo.

Klemen Rupnik, vodja ekipe Proxima

3-mesečno plačano pripravništvo bo potekalo v prostorih Proxime, na Križevniški ulici v osrčju Ljubljane. Vir: Proxima
3-mesečno plačano pripravništvo bo potekalo v prostorih Proxime, na Križevniški ulici v osrčju Ljubljane. Vir: Proxima

Prijave do 25. junija

Na natečaj se lahko prijavite tukaj, rok za prijavo pa je 25. junij. 3-mesečno pripravništvo se bo pričelo 15. julija, kjer bo zmagovalec v starem mestnem jedru mesta Ljubljane skupaj z ekipo Proxime razvijal produkt oz. storitev. Plačano pripravništvo bo trajalo do 15. Oktobra, ko se bo zaključilo z Demo Day-om, ko se bosta predstavila napredek in razvoj izdelka ali storitve.

Ekipa Proxime zraven finančne pomoči zagotavlja znanje, razvoj, prostore, licencirano programsko opremo, pomoč pri trženju, resursih in preostalih storitvah. O zaželenem profilu prijavljenih je Rupnik povedal:

Dobrodošel je vsak, ki želi uresničiti zamisli, pa nima sredstev ali specifičnih znanj, ki jih lahko ponudimo mi. Bistveno je tudi, da ima voljo po osebni in strokovni rasti ter pridobivanju novih izkušenj na področju startup sveta.

Klemen Rupnik, vodja ekipe Proxima

Ste se našli v tem opisu? Prijavite se in zmagajte!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Spletni marketing

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?

Tehnologija

Kako se razlikujeta Kanban in Scrum in katero metodo izbrati?

Kako izbrati pravo agilno metodo oz. dovoliti, da metoda izbere vas?

Družbena omrežja

Kako starejša generacija uporablja družbena omrežja?

Demografska struktura na družbenih omrežjih se spreminja. Čeprav je bil Facebook sprva omrežje za študente in mlade, ima danes pomembno vlogo tudi za naše starše in stare starše.

Svet startupov

7 podjetniških lekcij, ki sem se jih naučil iz preteklih (ne)uspehov

Marin Medak je soustanovitelj podjetja Della Spina, ki prodaja dipotrijska očala prek spleta. V današnji kolumni razkriva nekaj zanimivih in poučnih lekcij, ki vam zagotovo pridejo prav na podjetniški poti.

Spletni marketing

Otroci in prikrito oglaševanje s spletnimi vplivneži

Morda se vem zdi, da vsi trije pojmi iz naslova niso povezani med seboj, a pokazala vam bom, da so močno prepleteni.

Družbena omrežja

Manca Korelc: Kako uspešno uporabljati LinkedIn?

S strokovnjakinjo za LinkedIn Manco Korelc smo poklepetali o tem, kako kar najbolje izkoristiti potencial, ki vam ga ponuja največje spletno poslovno omrežje.