Svetovni glasbeni servis Rdio od danes dostopen tudi v Sloveniji! - Netokracija.si

Svetovni glasbeni servis Rdio od danes dostopen tudi v Sloveniji!

Od danes je v Sloveniji poleg Deezerja dostopen še en glasbeni servis – Rdio. Rdio je eden izmed večjih glasbenih igralcev, ki ponuja več kot 25 milijonov pesmi in je prisoten v 60 državah. Poleg Slovenije je z današnjo širitvijo postal dostopen tudi na Hrvaškem, Slovaškem, v Grčiji, na Cipru, Filipinih, Tajskem in v Singapurju.

Rdio je, nakon Deezera, drugi službeno prisutan glazbeni streaming servis u Hrvatskoj!
Rdio je od danes na voljo v Sloveniji

Od danes je v Sloveniji poleg Deezerja dostopen še en glasbeni servisRdio. Rdio je eden izmed večjih glasbenih igralcev, ki ponuja več kot 25 milijonov pesmi in je prisoten v 60 državah. Poleg Slovenije je z današnjo širitvijo postal dostopen tudi na Hrvaškem, Slovaškem, v Grčiji, na Cipru, Filipinih, Tajskem in v Singapurju.

S širitvijo na nove države prihaja tudi do širitve glasbene ponudbe. Rdio namreč še posebej poudarja vključevanje lokalnih glasbenikov. Kot je povedal direktor Anthony Bay:

Rdio si bo še naprej prizadeval ponuditi najboljše doživetje poslušanja in odkrivanja glasbe po dostopni ceni. V manj kot štirih letih smo svojo storitev ponudili v 60 državah, hitro rast pa združujemo s širitvijo ponudbe, ki odraža lokalne posebnosti in glasbeni okus poslušalcev v državah, v katerih smo prisotni.

14-dnevno brezplačno obdobje, potem pa 3 tipi naročnin

Uporabniki lahko Rdio brezplačno preizkusijo, ko pa se izteče 14-dnevno brezplačno obdobje, izbirajo med tremi tipi naročnin:

  • 3,49 €/mesec – neomejen dostop do baze glasbenih del na računalniku;
  • 6,99 €/mesec – neomejen dostop do baze glasbenih del na računalniku in mobilni napravi (s sinhronizacijo in možnostjo poslušanja tudi, ko naprava ni povezana na splet);
  • 12,49 €/mesec – ‘družinska’ naročnina oz. neomejen dostop na računalniku in mobilni napravi z možnostjo ugodnega zakupa za tretjega, četrtega in petega člana.

Ste že preizkusili Rdio?

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Vodnik

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.