RockPaperStartups: naslednji teden v Reki startup konferenca leta v organizaciji Netokracije - Netokracija.si

RockPaperStartups: naslednji teden v Reki startup konferenca leta v organizaciji Netokracije

Prihodnji teden se bo v hrvaški Reki zgodila največja evropska poletna konferenca, posvečena startup sceni – RockPaperStartups. Med 17. in 19. julijem bo v Kompleksu Rikard Benčić mrgolelo startupov in mentorjev iz vse regije ter vrhunskih mednarodnih predavateljev.

2013-07-11_1815
Netokracija v prihodnjem tednu pripravlja največjo evropsko poletno startup konferenco!

Prihodnji teden se bo v hrvaški Reki zgodila največja evropska poletna konferenca, posvečena startup sceni – RockPaperStartups. Med 17. in 19. julijem bo v Kompleksu Rikard Benčić mrgolelo startupov in mentorjev iz vse regije ter vrhunskih mednarodnih predavateljev.

Glavni organizator konference, ki poteka pod pokroviteljstvom hrvaškega predsednika Iva Josipovića in mesta Reka, je Netokracija, njen glavni urednik Ivan Brezak Brkan pa je na včerajšnji tiskovki v Zagrebu napovedal vrhunski program v izvedbi priznanih predavateljev, ki jih bo Netokracija samo ob tej priložnosti pripeljala v Reko.

Vrhunski predavatelji

Na seznamu govorcev so med drugimi tudi Daniel Burka, oblikovalska zvezda Google Ventures, John Bradford, direktor pospeševalnika Techstars (ki je pred enim letom investiral v slovenski Zeppelin), Carlos Eduardo Espinal, partner v Seedcamp UK, Martin Ringelin, oblikovalska zvezda Twitterja, Robin Wauters, evropski urednik The Next Weba, Bogdan Iordache, ustanovitelj romunske konference How to Web, in Paddy Cosgrave, ustanovitelj Dublin Web Summita.

Zaradi izredno praktične lokacije (Reka je uro in pol oddaljena od Ljubljane, le kakšno urico več pa od Zagreba in Beograda) bo dogodek na enem mestu zbral vso regionalno startup sceno. Priložnosti za pitchanje in networking bo več kot dovolj, zato konference nikakor ne smete zamuditi!

V okviru festivala tudi Mini Seedcamp

V okviru RockPaperStartups bo potekal tudi Mini Seedcamp, sprejetih pa je bilo 10 startupov, ki se bodo lahko predstavili pred vrhunskimi mentorji in predavatelji: Anctu, Sizem, Teddy the Guardian, 8memo, Hungr.io, AuThink, BabyWatch, ListenApp, Openoy in Edgar the Storyteller. Startupom bo mentoriralo okrog 50 mentorjev iz celotne regije.

Po Mini Seedcampu, ki je dogodek zaprtega tipa, bo 18. in 19. julija potekalo pravo rock’n’roll doživetje – RockPaperStartups podnevi ponuja predavanja, koncerte, ponoči pa networking in žur, saj na isti lokaciji hkrati poteka festival kreativnosti Republika.Vsi udeleženci RPS lahko brezplačno obiskujejo vse dogodke v okviru omenjenega festivala!

Objavljeno je i deset timova koji će sudjelovati na Mini Seedcampu u Rijeci.
V okviru konference RockPaperStartups poteka tudi Mini Seedcamp.

Kotizacija samo 70 €? Da, dobro ste slišali!

Želimo si, da bi konferenco obiskalo čim več zainteresiranih startupov, zato je cena vstopnine za 3-dnevni dogodek več kot dostopna. Registrirate se lahko za samo 70 €!

Se vidimo prihodnji teden v Reki?

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.