ShoeAddicts ali "Instagram za čevlje": luštna foto aplikacija za iPhone, namenjena ljubiteljem lepih čevljev - Netokracija.si

ShoeAddicts ali “Instagram za čevlje”: luštna foto aplikacija za iPhone, namenjena ljubiteljem lepih čevljev

Na zagrebškem Seedcampu, kjer je Netokracija sodelovala kot ekskluzivni medijski partner, je bila predstavljena aplikacija ShoeAddicts. »Instagram za čevlje«, kot app radi poimenujejo v tviteraških vodah, so soustvarili Anela Senčar, Pedja Puselja (bolj znan kot Blogowski), Goran Vukšić in Marko Prljić iz Hrvaške, ki imajo veliko izkušenj na področju marketinga, razvoja in dizajna.

ShoeAddicts je aplikacija za deljenje fotografij, ki združuje ljubitelje čevljev iz vsega sveta:

Often happens that we notice a beautiful shoes on a women who’s passing by, but we’re too embarrassed to ask where they were purchased. Shoe Addicts came from that idea. We wanted to show women and men around the world that they can show shoes that they wear, follow trends, and without hassle ask others everything they want to know about their shoes. And it is quite certain that we at Shoe Addicts hear a lot of nice stories about them!

Aplikacija omogoča fotografiranje, izbiro filtra, vnos opisa (brenda), cene in nalaganje. Vsak uporabnik ima svoj Shoeline – kolekcijo lastnih fotografij čevljev, lahko pa pokuka v Vitrine (newsfeed) in si ogleda, všečka (heel up!) ali komentira fotografije čevljev uporabnikov, ki jim sledi. V rubriki ShoeTalks je možen ogled trending tem v aplikaciji.

Podobnost z Instagramom je več kot očitna, a nič za to! Upamo, da jo bodo fantje in dekleta še naprej koristili sebi v prid. Prav tako upamo, da bodo čim prej uredili možnost prijave s Facebook ali Twitter računom, saj je klasična registracija prek mobilnega telefona rahlo annoying ;) Aplikacija je trenutno na voljo za iOS, saj za razvoj verzije za Android trenutno nimajo resursov. Denar naj bi v zgodbo prišel od oglaševalcev – proizvajalcev čevljev. Kot bi rekli kolegi s hrvaške Netokracije – živi bili pa vidjeli!

Čeprav so prvotna ciljna skupina ženske, preseneča, koliko fotografij moških čevljev in soperg je na ogled v vitrini. Prepričajte se sami, naložite ShoeAddicts na svoj iPhone.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.