Srebrna noč SOF-a postregla s prvimi nagradami - Netokracija.si

Srebrna noč SOF-a postregla s prvimi nagradami

23. Slovenski oglaševalski festival je hkrati s svojim izobraževalnim programom tudi tekmovanje slovenskih oglaševalskih del. Med vsemi prijavljenimi deli so včeraj objavili seznam tistih, ki so prišla v ožji izbor za najvišje nagrade.

Katja Petrin Dornik, predsednica žirije 23. SOF-a (foto: SOF)
Katja Petrin Dornik, predsednica žirije 23. SOF-a (foto: SOF)

23. Slovenski oglaševalski festival je hkrati s svojim izobraževalnim programom tudi tekmovanje slovenskih oglaševalskih del. Med vsemi prijavljenimi deli so včeraj objavili seznam tistih, ki so prišla v ožji izbor za najvišje nagrade.

Med izbranimi so po končanem dnevnem programu že razglasili dobitnike srebrnih nagrad. Novost letošnjega tekmovanja je kategorija inovativne rešitve, ki je namenjena inovativnosti na področju komunikacij. V kategoriji je bilo prijavljenih 17 del, pet od teh je prišlo v ožji izbor. Srebrno nagrado si je prislužilo delo Celostna grafična podoba BSA, ki ga je prijavila agencija Pristop d.o.o.

Med 23 prijavljenimi deli v kategoriji digitalno komuniciranje so jih izbrali 7 za ožji izbor. Srebrno nagrado so si prislužile kar 3 kampanje: Telekomov Itak Ven, Si.Mobilov Orto video scroll website in Umek naročnika FM Musick.

V popoldanskem programu pa je mag. Tomaž Pernovšek razglasil zmagovalca TSmedia natečaja za najboljšo oglaševalsko akcijo ali oglaševalski koncept na digitalnih zaslonih. Ta naslov si je prislužila agencija LUNA\TBWA v sodelovanju z zavodom Festival Ljubljana. Prejeli so nagrado brezplačnega oglasnega prostora na digitalnih zaslonih TSmedia v vrednosti 8000 €, kreativni vodja pa je bil izstreljen na letošnji festival Cannes Lions.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Vodnik

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.