Start:up Geek House: ta petek v TP-ju sodelujte na natečaju Geek Pitch Challenge in se potegujte za »plac« v sanjskem bivališču za startupe - Netokracija.si

Start:up Geek House: ta petek v TP-ju sodelujte na natečaju Geek Pitch Challenge in se potegujte za »plac« v sanjskem bivališču za startupe

V petek, 29. junija, se bo od 11. do 15. 30 ure v Tehnološkem parku v Ljubljani odvijal dogodek, ki bi utegnil biti zanimiv vsem startupom, geekom in podjetniškim navdušencem. Na dogodku bosta poleg zanimivih predavanj in okrogle mize predstavljen tudi projekt Start:up Geek House, vsi geeki pa se bodo lahko udeležili natečaja Geek Pitch Challenge. Več o programu lahko preberete tukaj.

Kaj je Start:up Geek House?

Start:up Geek House je prostor (co-working space) namenjen izključno ambicioznim, drznim, malo norim in podjetnim talentom z znanjem z visoko dodano vrednostjo, ki snujejo nov podjetniški podvig. Delovno mesto v Start:up Geek House lahko najamejo vsi, ki delajo na svojem prototipu, minimalno sprejemljivem produktu, poslovnem načrtu, iščejo prvega kupca ali so že celo začeli poslovati, pa še ne rabijo svoje povsem lastne pisarne. Poleg celotne potrebne infrastrukture (projektorji, tabla, poštni naslov, internet, tiskalnik ipd.) po dostopnih fleksibilnih pogojih, je primarni namen takšnega prostora sodelovanje med stanovalci (najemniki), medsebojna pomoč z znanji, spodbujanje in motiviranje. Start:up Geek House stanovalci imajo tudi svojega podjetniškega mentorja in podjetniško knjižico.

Prijavite se na Geek Pitch Challenge

Geek Pitch Challenge je namenjen predstavitvi petim 5 min pitchem podjetniških skupin, ki bi želele čez poletje uporabljati delovno mesto v Start:up Geek House Tehnološkega parka Ljubljana in RC IKT v Kranju. Strokovna komisija bo ocenjevala ideje in na koncu izbrala zmagovalno. Za sodelovanje pošljite kratek opis ideje, ekipe in tehnologij na urban.lapajne@tovarnapodjemov.org.

Prijave na dogodek so brezplačne, število mest je omejeno. Zato pohitite!

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.