StartupLive Klagenfurt med 20. in 22. februarjem v Celovcu

StartupLive Klagenfurt med 20. in 22. februarjem v Celovcu

StartupLive Klagenfurt, ki se bo zgodil med 20. in 22. februarjem v Celovcu, bo namenjen povezovanju startupov iz Slovenije, Avstrije in Italije, seveda pa bo namenjen tudi razvijanju idej, mreženju in iskanju morebitnih vlagateljev.

startupLiveKlagenfurt
StartuplLive Klagenfurt bo potekal med 20. in 22. februarjem v Celovcu.

Dogodek, ki bo potekal med 20. in 22. februarjem v Celovcu, bo namenjen povezovanju startupov iz Slovenije, Avstrije in Italije, seveda pa bo namenjen tudi razvijanju idej, mreženju in iskanju morebitnih vlagateljev.

Na dogodku bodo startupi imeli možnost predstaviti svojo ekipo in poiskati morebitne investitorje, ali pa se povezati s podobno mislečimi startupi. Ekipe bodo pod strokovnim vodstvom mentorjev lahko še bolj razvile svoj poslovni model, na zaključnem srečanju pa ga bodo lahko predstavile tudi strokovni žiriji, ki bo najboljšo idejo tudi nagradila. Seveda bodo na zaključnem dogodku prisotni tudi potencialni investitorji.

Dogodek je prvi v seriji dogodkov, ki se bodo odvijali v Sloveniji, Avstriji in Italiji. Kot smo že omenili, je cilj teh dogodkov povezovanje startupov iz vseh treh držav, hkrati pa omogočajo zagon še večjega in bolj povezanega startup ekosistema v tej regiji.

Prijavnina znaša 39 €, vključuje pa udeležbo na vseh predavanjih in delavnicah, poskrbljeno pa bo tudi za hrano in pijačo.

Priljubljeno

Novica

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Novica

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Novica

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.