Za razvoj FIWARE aplikacije na področju kmetijstva od 50 do 150 tisoč evrov subvencije! - Netokracija.si

Za razvoj FIWARE aplikacije na področju kmetijstva od 50 do 150 tisoč evrov subvencije!

fractal
Fractals je pospeševalnik, namenjen podpori pri razvoju t.i. “agrifood” aplikacij.

Na FRACTALS info dnevu, ki se bo zgodil jutri ob 14. uri v Tehnološkem parku Ljubjana, bo možno prisluhniti predstavitvi izjemne priložnosti za razvijalce aplikacij na področju kmetijstva.

FRACTALS je eden izmed 16-ih pospeševalnikov FIWARE. Namen pospeševalnika je podpora malih in srednjih podjetjetij ter razvijalcem na področju “agrifood” spletnih aplikacij za potrebe kmetijskega sektorja. Na razpis za subvencijo se lahko prijavijo podjetja in spletni razvijalci, ki programsko opremo razivjajo na tehnološki platformi FIWARE. Organizatorji razpisa so osredotočeni predvsem na področje Balkana in Jugovzhodne Evrope.

Pospeševalnik FRACTALS bo izbral med 50 in 60 zanimivih projektov, ki se ukvarjajo z razvojem “agrifood” aplikacij, podprl pa jih bo z med 50 do 150 tisoč evri subvencije.

Kot smo že omenili, bo predstavitev potekala jutri, 5. decembra 2014 v Tehnološkem parku Ljubljana, stavba B. Udeležba na dogodku je brezplačna, prijave pa so obvezne.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.