Tehnološki park Ljubljana vabi nove člane in ponuja brezplačna sredina svetovanja za podjetnike - Netokracija.si

Tehnološki park Ljubljana vabi nove člane in ponuja brezplačna sredina svetovanja za podjetnike

Tehnološki park Ljubljana, ki trenutno šteje 280 članov, odpira vrata in vabi vsa inovativno tehnološka, na znanju temelječa podjetja, z velikim razvojnim potencialom in globalnimi ambicijami, ki želijo poslovati v podpornem podjetniškem okolju.

main-img-1
Tehnološki park Ljubljana vabi nove člane (foto: Tehnološki park)

Tehnološki park Ljubljana, ki trenutno šteje 280 članov, odpira vrata in vabi vsa inovativno tehnološka, na znanju temelječa podjetja, z velikim razvojnim potencialom in globalnimi ambicijami, ki želijo poslovati v podpornem podjetniškem okolju.

Tehnološki park Ljubljana združuje in povezuje podjetja v skupnost ter nudi znanja in veščine, kako zgraditi uspešno podjetje po metodologiji ‘The Lean Startup’. Podjetjem zagotavlja celovito podjetniško podporo prek različnih programov:

Članstvo v Tehnološkem parku Ljubljana ni pogojeno s fizično prisotnostjo in koriščenjem infrastrukture. Startup center lahko obiščete v času svetovalnih ur, kjer bodo ocenili perspektivnost vaše poslovne ideje, vam svetovali ter vas vključili v sodobno skupnost.

V okviru Start-up Centra, izvaja Tehnološki park Ljubljana brezplačna osebna svetovanja vsem podjetnikom in podjetniškim skupinam pred zagonom podjetja. Namen osebnih svetovanj je pomoč podjetnikom pri oblikovanju poslovne ideje, aktivno svetovanje podjetnikom pri pripravi poslovnega načrta, finančnega načrta in predstavitvi projekta.

Brezplačna osebna svetovanja potekajo vsako sredo med 15. in 17. uro ter četrtek med 14. in 16. uro. Prijave so potrebne na startupcenter@tp-lj.si.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.