Spoznajte Tesla Car v živo na ShareIT meetupu 18. februarja

Spoznajte Tesla Car v živo na ShareIT meetupu 18. februarja

Na dogodku, ki ga organizira skupina ShareIt, in se bo zgodil 18. februarja 2015 ob 18. uri na sedežu podjetja Comtrade na Letališki 29b v Ljubljani, bo možno prisluhniti predstavitvi 3 večjih mejnikov, ki bodo v naslednjih letih imeli največji vpliv na avtomobilsko industrijo. Povezan in avtonomen avtomobil? Zakaj pa ne!

(foto: Tesla Car)
(foto: Tesla Car)

Z naraščujočimi zahtevami po nenehni povezljivosti, ki se dobro odraža po številu prodanih pametnih telefonov in tablic, lahko hitro ugotovimo, da se bo morala tudi avtomobilska industrija hitro prilagoditi novim trendom. Logično lahko sklepamo, da bo tehnologija, ki skrbi za povezljvost v avtomobilih, v naslednjih 5 do 10 letih močno spremenila pogled na to vrsto industrije.

Na dogodku, ki ga organizira skupina ShareIT, in se bo zgodil 18. februarja 2015 ob 18. uri na sedežu podjetja Comtrade na Letališki 29b v Ljubljani, bo možno prisluhniti predstavitvi 3 večjih mejnikov, ki bodo v naslednjih letih imeli največji vpliv na avtomobilsko industrijo:

Avtomobil Tesla

Ste že slišali za avtomobil Tesla? Zakaj je podjetje Tesla pretresla to industrijo in zakaj je to prav poseben avto med električnimi vozili? Nenazadnje, ali lahko avtomobil Tesla nadomesti vaše vozilo, gnano na naftne derivate? Ali ima avtomobil Tesla prihodnost v svetu, ki ga poganja nafta? Pogovor bo tekel o vseh teh vprašanjih, ogledali pa si bomo tudi zgodovino avtomobilske znamke Tesla. Svoje izkušnje bodo delili tudi lastniki teh avtomobilov, seveda pa si boste lahko avtomobil ogledali z vseh strani, od dobrih lastnosti, pa vse do tistih malo manj. Naredili bodo tudi primerjavo s tekmeci in poskušali napovedati prihodnost električnih avtomobilov na splošno.

shareIt
Dogodek na temo razvoja tehnologij v avtomobilizmu se bo zgodil v sredo, 18. februarja, ob 18. uri na sedežu podjetja Comtrade, na Letališki 29b.

Povezan avtomobil

Avtomobili so ena izmed najbolj zapletenih naprav, ki bodo povezane v Internet stvari. Na dogodku vam bodo razložili, kaj to pomeni za avtomobilsko industrijo in končne uporabnike.

Avtonomen avtomobil

Avtonomni avtomobili so zelo kontroverzna tema, ki se pojavlja že desetletja. Še vedno je veliko polemik o sprejemljivosti avtomobila, ki bi vozil popolnoma samodejno, vendar pa je jasno, kam gre razvoj. Čedalje več avtomobilskih znamk razvija prototipe tudi v tej smeri.

Na dogodku si bo možno podrobno ogledati tudi avtomobil Tesla Model S.

Pogovor bodo vodili Marko Javornik iz podjetja Comtrade, Matej Čer, ustanovitelj in solastnik družbe Avant car in Anja Cimerman iz podjetja Comtrade.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Vodnik

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Analiza

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.