Toshl pošasti se pripravljajo za večje (ne)odgovornosti v Toshlu 2.0

Toshl pošasti se pripravljajo za večje (ne)odgovornosti v novi različici Toshla

Toshl Monsters, priljubljene pošasti iz Toshla, mobilne in spletne aplikacije za upravljanje z osebnimi financami, ki jo ustvarjajo pri kranjskem 3FS-u, so se pred kratkim prvič samostojno oglasile na Twitterju, z lastnega profila! Njihovo dejanje je pritegnilo pozornost Netokracijinega uredništva, zato smo za komentar povprašali vodjo pošasti Matica Bitenca, direktorja podjetja Toshl.

Toshl pošasti  bodo v novi verziji Toshla uveljavile pravico do samoodločbe!
Toshl pošasti bodo v novi verziji Toshla uveljavile pravico do samoodločbe!

Matic pravi, da sicer težko govori v imenu pošasti, toda jih vseeno nekoliko bolje pozna, zato si upa povedati sledeče:

Toshl pošasti kljub svojemu robatemu obnašanju pogosto spremljajo dogajanje po svetu. Borba za samoodločbo Kataloncev, Škotov in predvsem Kurdov jim je pognala kri po žilah. Že dalj časa so jih težile spone formalnosti “korpo govorcev”, zato so sklenile, da uveljavijo svojo neodvisnost tudi na področju medijev in komunikacij. Tako lahko zaživijo kot gverilski provokatorji s strateškimi intervencijami ob pravih priložnostih, njihov metafizični stanodajalec Toshl pa ostaja svetilnik stabilnosti, prijaznosti, poln sladkorja in neprimerno mešanih metafor. Toshl pošasti s tem uveljavljajo svojo samoodločbo in se pripravljajo na prevzem večje (ne)odgovornosti v novem, federativnem Toshlu 2.0. Vsaj tako jih jaz razumem.

Matični Toshl se je od dejanja pošasti tudi javno distanciral:

Pošasti pa so opazile naše zanimanje:

Toshl 2.0  kmalu!

Na Toshlu torej pripravljajo novo različico aplikacije, Toshl 2.0, kjer bodo simpatične pošasti prevzele bistveno večjo vlogo. V teasing fazi pred lansiranjem nove verzije, so se pri podjetju odločili za simpatično gverilsko kampanjo, čeprav je Matic tudi glede tega nekoliko “nedoločen”:

Lahko potrdim obstoj Toshl pošasti in da jih večino časa lahko štejemo kot pretežno prijateljske sile – če nimajo ravno preveč maničnega dneva. Ne morem pa direktno potrditi niti zanikati komunikacijskih kanalov, ki morda obstajajo ali ne obstajajo med vodstvom Toshla in Toshl pošastmi.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.