Trainers4me združuje osebne trenerje iz vsega sveta

Trainers4me združuje osebne trenerje in športnike iz vsega sveta

Slovenski startup, ki je trenutno lociran v Londonu, je od lanske ustanovitve pridobil že veliko uporabnikov, vanj je investirala tudi vrhunska športnica.

Slovenska spletna aplikacija Trainers4me vam omogoča, da poiščete svojega osebnega trenerja, kjerkoli že ste. Vir: Trainers4me
Slovenska spletna aplikacija Trainers4me vam omogoča, da poiščete svojega osebnega trenerja, kjerkoli že ste.

Marko Filej je ustanovitelj mladega zagonskega podjetja Trainers4me, katerega vizija je postati prva misel pred iskanjem osebnega trenerja. Slednje jim očitno uspeva, saj so od lanske ustanovitve uspeli privabiti že 3500 trenerjev in preko 6000 uporabnikov.

Globalno stičišče trenerjev

Ustanovitelj, Marko Filej, pravi, da je na idejo o ustanovitvi platforme prišel, ko je tudi sam v tujini iskal osebnega trenerja, pa je imel s tem težave. Pred približno dvema letoma je tako začel snovati platformo, ki jo danes poznamo pod imenom Trainers4me, kar bi v slovenščino prevedli kot Trenerji zame.

Spletna platforma je globalno stičišče, ki omogoča hitro in preprosto iskanje ter rezervacijo trenerjev po vsem svetu. Uporabniki si pri iskanju lahko pomagajo s filtri iskanja – lokacija, vrsta športa in cena, pa tudi mnenja in ocene uporabnikov.

Ko član izbere trenerja, aplikacija pošlje povpraševanje za športno uro, trener jo potrdi, član izvede plačilo in termin je rezerviran ter ves proces končan v nekaj minutah.

Marko Filej, ustanovitelj

Njihov poslovni model temelji na proviziji od vsake transakcije, kar pomeni, da trenerju zaračunajo 18 odstotkov od vsakega plačanega zneska. Nastali stroški razvoja so trenutno presegli 100 tisoč evrov, a ekipi je hitro uspelo dobiti ruskega vlagatelja, ki poleg finančne pomoči prinaša tudi mednarodne izkušnje in poznanstva.

Letos je v spletno aplikacijo investirala tudi vrhunska svetovna športnica Ana Ivanović in postala njegova solatnica. Vur: Trainers4me
Letos je v spletno aplikacijo investirala tudi vrhunska svetovna športnica Ana Ivanović in postala njegova solastnica. Foto: Trainers4me

Investirala tudi tenisačica Ana Ivanović

V juniju letos je svetovno znana tenisačica, Ana Ivanović iz Srbije, investirala v podjetje in postala njegova solastnica. Po večmesečnih in zahtevnih pogajanjih s športnico, so junija le uspeli. Ivanovićeva namreč velja za eno najbolj prepoznavnih športnic na svetu, njeno premoženje se ocenjuje na 7,2 milijona dolarjev, kar jo uvršča na 8. mesto najbogatejših športnic na svetu.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Vodnik

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.