Uspešno izpeljali prvi Outfit7 Summer Camp

Uspešno izpeljali prvi Outfit7 Summer camp

Pretekla dva tedna je v Ljubljani potekala strokovna poletna delavnica, ki jo je organiziralo hčerinsko podjetje Outfit7 Limited, slavno po uspešnici Talking Tom. Ekipa2 d. o. o. je delavnico tokrat organizirala prvič, nad odzivi in rezultati pa so navdušeni!

Delavnico je organizirala Ekipa2 d. o. o., hčerinsko podjetje Outfit7, ki je ustvarilo svetovno znanega Talking Toma. Vir: Outfit7 Summer Camp
Delavnico je organizirala Ekipa2 d. o. o., hčerinsko podjetje Outfit7, ki je ustvarilo svetovno znanega Talking Toma (Foto: Outfit7).

Med 3. in 17. julijem je v Ljubljani potekala strokovna delavnica imenovana Outfit7 Summer Camp, na katero smo vas že v aprilu povabili tudi na Netokraciji. Štirinajst mladih izbrancev je dva tedna delalo in ustvarjalo pod geslom For creative minds. And better games. Tako so v pičlih štirinajstih dneh razvili kar tri mobilne aplikacije.

Resničen užitek je bil ustvarjati v pogojih, kjer smo se počutili dobrodošle. Takoj smo se nalezli delovne zagnanosti in ekipnega  duha podjetja. Ob tem smo se ogromno naučili ter pridobili neprecenljiv neposreden vpogled v miselne procese in potek dela.

Barbara Erman, udeleženka

Izmed vseh prijavljenih so izbrali 14 mladih udeležencev, ki je v dveh tednih ustvarilo kar 3 aplikacije. Vir: Facebook
Izmed vseh prijavljenih so izbrali 14 mladih udeležencev, ki je v dveh tednih ustvarilo kar 3 aplikacije (foto: Outfit 7).

Generalni direktor podjetja Ekipa2 d. o. o., Janez Nejc Login, je še pred začetkom delavnice povedal, da se v podjetju ne bojijo tveganja in želijo preizkusiti mlade, spoznati nov veter in ustvarjati skupaj z njimi. Tudi po zaključku delavnice ostaja prepričan, da je bila organizacija prvega tovrstnega Summer campa dobra odločitev:

Prvi Outfit7 Summer Camp je zgolj začetek tovrstnih učnih delavnic za mlade talente, saj tako lahko z njimi delimo naše neprecenljive izkušnje iz vsakodnevnega dela in jim odpremo obzorja.

Janez Nejc Login, generalni direktor

Deljenje izkušenj in prenašanje znanja na mlajše pa zraven poučnih počitnic pomeni tudi več priložnosti za zaposlitev udeležencev. V današnjem času je brezposelnost izobražene mladine namreč že kar stalnica in vsaka izkušnja, predavanje ali delavnica pride še kako prav.

Priljubljeno

Digitalni mediji

[DIGGIT] Podarimo brezplačno vstopnico!

Junijska konferenca o digitalnih komunikacijah se bliža! Sodelujte v nagradni igri, pravilno odgovorite na vprašanje in si zagotovite svoj sedež - brezplačno!

Svet startupov

Sklad Silicon Gardens investiral v 5 slovenskih startupov: Sqwiz, Povio, Flaviar, Getta.pro in Sphericam

Sklad Silicon Gardens je objavil seznam prvih petih investicij, ki so jih opravili od maja letos. Kot pravijo predstavniki sklada, je v Sloveniji in regiji dovolj talenta in inovacij.

Družbena omrežja

Instagram razkril demografske podatke uporabnikov v Sloveniji

Kolikokrat ste že iz radovednosti ali zaradi poslovnih razlogov zaman iskali podatek o številu uporabnikov Instagrama v Sloveniji? Sedaj so dolgo iskani podatki končno na voljo. Instagram je pred kratkim omogočil oglaševanje v regiji, s tem pa je tudi razkril nekaj demografskih podatkov slovenskih uporabnikov.

Zamudili ste ...

Družbena omrežja

Vse, kar morate vedeti o organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu

Katere so najbolj pogoste napake podjetij pri organizaciji nagradnih iger na Facebooku in Instagramu?

Družbena omrežja

Kaj se lahko na primeru malega Krisa naučimo o dobrodelnosti in preračunljivosti podjetij?

Se kdaj vprašate, kako smo posamezniki in podjetja dobrodelni? Je pogojevanje dobrodelnosti z nakupom sodelovanje s kupci ali preračunljivost, ki je namenjena pospeševanju prodaje? Smo do tovrstnih dobrodelnosti podjetij lahko kritični ali se to ne spodobi, saj vendar delajo dobro? Nabirka za malega Krisa je spodbudila ta razmislek o dobrodelnosti.

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.