Vabljeni na zajtrk z Nicholasom Bartlettom

Vabljeni na zajtrk z Nicholasom Bartlettom

V sredo 1. aprila, ste ob 8. uri zjutraj vabljeni v kavarno Sputnik na 22. Start-up Café, kjer boste imeli priložnost prisluhniti zgodbi investitorja Nicholasa Barletta, ki so mu nekateri nadeli tudi naziv serijski podjetnik. Kako do 30. leta ustvariti svoj prvi milijon? Ne zamudite Start-up Cafeja!

Iz Nove Zelandije se je lani preselil v Slovenijo, ki je zanj kot večje mesto. Foto: Ana Kovač
Iz Nove Zelandije se je lani preselil v Slovenijo, ki je zanj kot večje mesto.
Foto: Ana Kovač

Iz rodne Nove Zelandije se je milijonar, serijski podjetnik in investitor Nicholas Bartlett lani preselil v Slovenijo in odkril dobre kadre ter spodbudno podjetniško klimo. Kmalu bo odprl tudi R&D center za svoje londonsko podjetje The Kiwi Factory. Spoznali bomo njegovo podjetniško pot in kako je še pred 30. letom starosti postal milijonar.

Slovenska scena tehnoloških in zagonskih podjetij je relativno dobro razvita, tako da vidim veliko priložnosti v tej državi. Slovenija je v primerjavi s svetom eno veliko mesto, kar v praksi pomeni, da hitro spoznaš vse ljudi.

Nicholas Bartlett, gost 22. Start-up Cafeja

22. Start-up Café bo potekal 1. aprila ob 8. uri v kavarni Sputnik.
22. Start-up Café bo potekal 1. aprila ob 8. uri v kavarni Sputnik.

Če vas zanima, kako ustvariti svoj prvi milijon s premišljenim podjetniškim udejstvovanjem in investiranjem, kako prepričati tujega investitorja, da vloži v vaše podjetje, kako prepoznati obetavno priložnosti in razviti uspešno globalno zgodbo potem tega dogodka prav gotovo ne smete zamuditi!

Vabljeni v sredo, 1. aprila, ob 8. uri v kavarno Sputnik na Tržaški cesti 128.

Priljubljeno

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Zamudili ste ...

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.

Kultura 2.0

Dva piksla spodnjih hlačk: ženske kot junakinje računalniških iger

Igre so najnovejša pridobitev zabavne industrije. Pa so s tem tudi najnaprednejša? Pri prikazu človeških odnosov žal ne. Na tem področju capljajo celo za hollywoodskimi filmi.

Družbena omrežja

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?