Začeli s sprejemanjem prijav za 12. nagrade SEMPLER! - Netokracija.si

Začeli s sprejemanjem prijav za 12. nagrade SEMPLER!

Letošnja že 12. podelitev medijskih nagrad Sempler se bo zgodila na posebnem dogodku v okviru konference Sempl, ki se bo zgodila 27. in 28. novembra 2014 v Portorožu.

sempl14

Letošnja že 12. podelitev medijskih nagrad Sempler se bo zgodila na posebnem dogodku v okviru konference Sempl, ki bo 27. in 28. novembra 2014 v Portorožu.

Podelitev nagrad Sempler se bo zgodila v okviru konference Sempl, prijave za to prestižno nagrado pa sprejemajo do ponedeljka, 3. novembra. Prijavljena dela bo ocenila strokovna žirija, ki je sestavljena iz največjih strokovnjakov s področja medijskega načrtovanja in marketinga v regiji. Žirija bo pregledala vsa dela, znotraj vsake kategorije pa bo izbrala finaliste, ki se bodo uvrstili v ožji izbor. Na koncu bo sledil finale, kjer bo žirija iz vsake kategorije izbrala po enega nagrajenca, ki bo prejel nagrado Zlati Sempler. Najboljša medijska strategija leta pa bo prejela glavno nagrado Veliki Sempler. Žirijo bo prvič vodila Vesna Beganović, ustanoviteljica in direktorica agencije Via Media iz BiH.

Kot smo na Netokraciji že pisali, bo Sempl tudi letos postregel z več kot 30 mednarodnimi govorci, pričakujejo pa preko 800 udeležencev.

Priljubljeno

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Zamudili ste ...

Kultura 2.0

Veliki seznam coworking prostorov v Sloveniji

Kje v Sloveniji lahko najamem pisarno, sejno sobo, prostor za sestanek, si delim delovno mizo in ob tem izmenjujem izkušnje, ideje in informacije s somišljeniki?

Kultura 2.0

Vse, kar morate vedeti o platformi YouTube Music (ki je že na voljo v Sloveniji!)

Ni neznanka, da se YouTube v naši regiji še vedno pretežno uporablja kot platforma za poslušanje glasbe. Zdaj je tudi v Sloveniji na voljo storitev YouTube Music, posvečena prav glasbi, in preverili smo, kaj početi z njo in ali jo je sploh vredno preizkusiti.

Kultura 2.0

Zaplujte v poletje z novo različico World of Warships – battle royale

Nikoli nisem bil človek, ki sanjari o dolgih plovbah, a vedno sem užival v igrah, v katerih je treba upravljati s kakšno vrsto velike mehanizacije. To je preraslo v veliko ljubezen do simulatorjev pa tudi drugih iger, ki na primer vključujejo ladje ali tanke.

Spletni marketing

Kaj se lahko o vsebinskem marketingu naučimo od digitalnih agencij POINT OUT, Madwise in Optiweb?

POINT OUT, Madwise in Optiweb so tri slovenske digitalnomarketinške agencije, ki potencial svojih kanalov izkoriščajo za deljenje znanja, spodbujanje odprte razprave o različnih temah in posledično pritegovanje novih naročnikov.

Kultura 2.0

Dva piksla spodnjih hlačk: ženske kot junakinje računalniških iger

Igre so najnovejša pridobitev zabavne industrije. Pa so s tem tudi najnaprednejša? Pri prikazu človeških odnosov žal ne. Na tem področju capljajo celo za hollywoodskimi filmi.

Družbena omrežja

Kaj mora znati dober urednik družbenih omrežij leta 2019?

Urednik družbenih omrežij se dnevno sooča s kupom opravil, delo pa zahteva obvladovanje številnih veščin. Katere so in na kaj je treba paziti, ko iščete urednika za svoje kanale na družbenih omrežjih?