Kava Illy me je resnično presenetila

Definitivno je del mojega vsakdana kakšna skodelica kave. Tako pa moram vsak dan začeti tako, da si skuham kavo. To pa zato, ker mi ta jutranja kava da energijo in me pripravi na nadaljnji dan, tako da lahko grem v njega poln energije.

Pitje kave pa se zame ne konča že po prvi kavi zjutraj, ampak se po navadi odpravim še na eno, takoj ko začnem s službo, saj imamo tam kavo mat, nato pa spijem še kakšno ko se vrnem domov, tako da na dan spijem nekje 3 do 4 kave, kar pa se mi zdi ravno prava doza, tako da pazim, da je ne spijem preveč.

No ker pa sem tak ljubitelj kave, pa sem zelo dolgo časa kupoval in preizkušal različne znamke kav, dokler nebi našel tiste, ki bi me najbolj prepričala. No to moje iskanje pa se je več ali manj končala, ko sem prvič preizkusil kavo Illy. Ta znamka kave pa me je tako navdušila z svojim bogatim okusom, da mi je bila res od vseh znamk, ki sem jih probal pred Illy, daleč najbolj všeč.

Vseeno pa sem poleg kave Illy, v prihodnje tu in tam kupil tudi kakšno drugo znamko kave, da bi morda našel še boljšo znamko kave, vendar trenutno še nisem prišel do znamke, ki bi mi bila bolj všeč kot kava Illy. Zato pa mislim da je kar varno reči, da je Illy moja najljubša kava in bo tako verjetno tudi ostalo.

Sedaj pa sem opazil, da ima Illy tudi kavo mate, ter se tako zanimam, če bi si kupil tudi kavo mat. To pa zato, ker se kakšno jutro zbudim nekoliko prepozno, ter moram nato zelo hiteti, ko si pripravljam kavo. Tako pa bi mi kavo mat tukaj lahko prihranil kar nekaj časa, poleg tega pa bi še vedno lahko pil mojo najljubšo kavo Illy.

Kava Illy me je resnično presenetila