V centru mesta prodam stanovanje mladi družini

V zadnjem letu sem menjala službo in se preselila v drugo državo. Zato sme se odločila, da prodam stanovanje v centru mesta. Stanovanje je trisobno, ima veliko dnevno sobo, spalnico, kuhinjo, kopalnico in otroško sobo. Zagotovljene je parkirni prostor v garaži. Stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju v stanovanjskem bloku. Blok je postavljen v mirno okolje obdano z zelenjem. Želim si, da prodam stanovanje mladi družini. V bližini bloka se nahaja vrtec in šola. Okoli petsto metrov stran je živilska trgovina, lekarna in pošta. Tako, da vse potrebne ustanove, se nahajajo v neposredni bližini bloka. Stanovanje ima tudi velik balkon, ki ima pogled na zeleni vrt, ki se nahaja pred blokom. V sredini naselja je urejeno tudi igrišča za otroke.

Odločila sem se, da prodam stanovanje, ker ne bom več živela v Sloveniji in mi je lažje, kot da ga dam v najem. Najprej sem pristopila v agenciji, ki se ukvarja z nepremičninami, da mi je pomagala izpeljati postopek. Ko sem objavila oglas, sem dobila zelo veliko telefonskih klicev. Večina od teh klicev je bila od staršev študentov, ki bi kupili stanovanje in ga dajali v najem. Ko je klicala mlada mamica s triletnim otrokom, sva se dogovorili za ogled stanovanja. Ker je bilo stanovanje v bližini vrtca, je bila zelo zainteresirana za nakup. Pogledala je celotno stanovanje, preverila ogrevanje, infrasttrukturo, morebitne poškodbe. Opremo bi bilo potrebno zamenjat, tla pa so bila v celoti ustrezna. Dogovorili sva se, da prodam stanovanje njej, vendar me je prosila, če lahko počakam mesec dni. Tako je plačala osnovni avans in sva pristopili k postopku prodaje.

Po enem mesecu, se je mlada mamica vselila v stanovanje. Da lahko prodam stanovanje, sem ceno nekoliko znižala, da je lahko pričela z novim življenjem. Hčerkico je vpisala v bližnji vrtec. Jaz pa sem uživala v novi službi in novi hiši, ki sem si jo kupila z denarjem od prodaje stanovanja.

V centru mesta prodam stanovanje mladi družini